Mnogi danas imaju problema sa otečenim nogama, proširenim venama i lošom cirkulacijom. Imajte opet lak korak! Čarape za cirkulaciju, čija je cena samo 650 dinara, su kompresivne čarape, od kvalitetnog materijala, koji propušta vazduh i poseduje rajfešlus sa strane. Zip Sox pospešiće protok krvi u Vašim žilama, smanjiće venski pritisak, a možete ih poručiti OVDE.

Foto: Promo

Ako dugo sedite, ili držite kičmu u nepravilnom položaju, onda je steznik sa magnetima nešto što morate da imate, kako bi ste se oslobodili bola. Steznik ima 10 magneta, pet postavljenih duž kičmenog stuba, a pet u lumbalnom delu. Steznik vas tera da podignete glavu, držite kičmu pravo i povučete ramena unazad. Košta fenomenalnih 790 dinara, a OVDE možete odmah da ga poručite i bol ostavite u prošlosti.

Foto: Promo

Svi znamo koliko hrkanje može da remeti san osobama koje hrču, ali i ostalim ukućanima. Zahvaljujući revolucionarnom rešenju - magičnom prstenu koji otvara nosne šupljine i time poboljšava protok vazduha, Vi i Vaši ukućani ćete opet imati miran san! On radi na izmeni ustaljene navike disanja na usta, cena magičnog prstena protiv hrkanja je samo 490 dinara, a možete ga OVDE odmah nabaviti.

Foto: Promo

Bolovi u stopalima, kolenima, zglobovima, ili kičmi brzo zamaraju telo. Otkrićemo kako da efikasno eliminišete pomenute tegobe, uz pomoć uložaka za obuću sa magnetima. Magneti deluju dvostruko, odnosno svojim magnetnim poljem i akupresurno, jer stimulišu određene tačke na tabanima. Pomažu i kod stresa, nervoze i nesanice. Cena ovog jedinstvenog proizvoda je 350 dinara, a OVDE mogu postati vaši.

Foto: Promo

Čukljevi su takođe jedan od većih problema velikog broja ljudi. Ovaj deformitet stopala može na vrlo jednostavan način da se reši. Ortopedsko pomagalo - longeta za ispravljanje čukljeva, je umetak izrađen od pene, namenjena za nošenje tokom spavanja i izuzetno je udobna. Štiti najkritičniju oblast oko palca, ali i prednji deo ako je otečen. Bićete oduševljeni ovom longetom, čija je cena 590 dinara, a OVDE je možete pogledati i naručiti.

Foto: Promo

Još odličnih proizvoda, koji Vam mogu olakšati život, otkrijte OVDE.