Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ime iz omiljenog ljubavnog filma: Kristina Bekvalac odabrala posebno ime za sina (FOTO)

Iako veoma neobično za ovo podneblje, Kristinu za njega vežu veoma lepe emocije.

 Izvor: Foto: News1/Aleksandar Jovanović

Naša poznata modna kreatorka već je izabrala ime za sina, kojeg čeka sa suprugom Ivom Marinovićem, sa kojim ima i ćerku Petru. Ime je veoma neobično za ovo podneblje, a Kristina objašnjava njegovo značenje.

Povezane vesti

"Petri je ime dao Ivo, što sam s oduševljenjem prihvatila, tako da je dogovor bio da drugom detetu dam ja. Noa je biblijsko ime, ali to nije bilo presudno. Kao devojčica gledala sam jedan ljubavni film koji je na mene ostavio poseban utisak, Dame sigurno znaju za Beležnicu, a glavni lik zove se upravo Noa. Kao svaka devojka, maštala sam da jednog dana doživim takvu ljubav, čistu i večnu. Možda Ivova i moja ljubav neće biti veća od Noine i Eline, ali neka bar po nečemu podseća na njihovu", rekla je Kristina.

Author: Foto Damir Dervisagic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2014:04:07 22:30:15
Foto:News1/Damir Dervisagić

Kristina je Ivu dva puta rekla sudbonosno "da". Njih dvoje su se venčali, pa su se razveli, pa onda shvatili da svom braku žele da pruže još jednu šansu. Za sada uživaju u skladnom odnosu, uprkos udaljenosti. Naime, Ivo već dve godine živi u dalekoj Kini.

Povezane vesti

"Lagala bih kad bih rekla da mi ne nedostaje svakog dana i svakog sekunda. Na sreću, naša razdvojenost je trenutna, i to će se uskoro promeniti. Ivo i ja se često viđamo i suštinski provodimo kvalitetnije vreme nego kada smo živeli zajedno. Ipak, želim da sve bude kao što smo planirali, što znači da ću se sa decom za nekoliko meseci preseliti u Kinu", otkriva Kristina.

 Foto: News1/Dragan Kadić

Najnovije

Vesti

Porodica