Hrišćanski praznik Uskrs u nedelju su slavili i pravoslavni i katolički vernici. Praznična atmosfera nije zaobišla ni brojne poznate ličnosti koje su na društvenim mrežama marljivo čestitale svojim obožavaocima Uskrs i pohvalile se svojim prelepo ukrašenim jajima i bogatim trpezama.

Većina njih je praznik provela u porodičnom okruženju, a osim šarenih uskršnjih jaja u centru pažnje bili su i veseli mališani.

Na sledećim stranicama pogledajte kako su samo neke od domaćih poznatih ličnosti proslavile najradosniji hrišćanski praznik...PageBreak

Nikola Rokvić i Bojana Barović

Najveći hrišćanski praznik bio je dobar povod da se tri generacije Rokvića sastanu na jednom mestu i Uskrs provedu u krugu porodice.

Novopečeni tata Nikola objavio je nekoliko prelepih prazničnih fotografija, a mnogi su se najviše obradovali videvši na njima najmlađu članicu poznate porodice - malenu Leonu.

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic) on Apr 16, 2017 at 2:22am PDT

PageBreak

Seka Aleksić

Popularna folk pevačica ove godine je prvi put proslavila Uskrs u društvu svog naslednika Jakova. Poznata mama se iz tog razloga potrudila da njen dom bude do najsitnijeg detalja ukrašen, a dekoracija je mnoge njene goste ostavila bez teksta.

"Ove godine je sve spremljeno na poseban način. Sve je posvećeno našem sinu, našoj najvećoj radosti!", napisala je Seka pored jedne od fotografija.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ(@seka_aleksic) on Apr 17, 2017 at 9:23am PDT

A post shared bySEKA ALEKSIĆ(@seka_aleksic) on Apr 16, 2017 at 1:51am PDT

A post shared bySEKA ALEKSIĆ(@seka_aleksic) on Apr 15, 2017 at 10:37am PDT

A post shared bySEKA ALEKSIĆ(@seka_aleksic) on Apr 14, 2017 at 11:42am PDT

A post shared bySEKA ALEKSIĆ(@seka_aleksic) on Apr 14, 2017 at 11:17am PDT

PageBreak

Anja Stojaković

Fudbalski as Predrag Stojković Piksi proveo je Uskrs sa suprugom, ćerkama, zetom i unukom. Piksijeva starija ćerka Anja, koja je nedavno na svet donela svoje prvo dete, objavila je nekoliko prelepih fotografija na kojima je njena mezimica.

A post shared by @anja on Apr 16, 2017 at 4:12am PDT

A post shared by @anja on Apr 16, 2017 at 4:07am PDT

PageBreak

Jelena Karleuša

Uprkos tome što je ateista, popularna pevačica ne propušta priliku da svake godine ulepša ovaj poseban dan svojim ćerkicama. Tako je njene mezimice, Atinu i Niku, u nedelju dočekalo veličanstveno iznenađenje na trpezarijskom stolu: besprekorno dekorisana trpeza, čokoladne zeke, ukrasi u obliku pileta i raznobojna uskršnja jaja...

PageBreak

Marija Karan

Uprkos tome što živi daleko od svoje domovine, popularna glumica Marija Karan svaki praznik slavi u duhu srpske tradicije. Glumica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju nastalu u Crkvi Svetog Save u Kaliforniji, kojom je otkrila predivnu atmosferu u ovom hramu u kojem je bila sa sinčićem Markom Leom.

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on Apr 16, 2017 at 3:45pm PDT