Četrdesetdvogodišnja modna dizajnerka očigledno zna šta govori, jer su ona i slavni fudbaler i model u vezi gotovo dvadeset lepih godina. Iako je za to bilo potrebno mnogo truda i rada, Viktorija priznaje da je iskra između njih postojala od prvog trenutka kada su se upoznali.

"Dejvid je sjajan. Tokom nedelje mode, kada budem radila, deca će biti u Njuorku a on je već isplanirao kako će ih voditi u muzeje a zatim i na večeru u subotu uveče, što znači da je veoma dobar u tim stvarima - baš kao i ja", ispričala je Viktorija.

"Podršku u braku možete pružiti tako što ćete reći, 'Znaš šta, ja ću to da uradim.' To je suština dobrog partnerstva. Dejvid i ja poštujemo činjenicu da smo oboje mnogo, mnogo zauzeti, oboje vodimo ozbiljne biznise, ali znamo da odložimo mobilne telefone i nekada jednostavno da razgovaramo", otkrila je.

"Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodiće ti se u loži igrača Manchester Uniteda - iako ćeš morati malo da se napiješ, pa su precizni detalji pomalo u magli", otkrila je kreatorka u pismu o samoj sebi koje je pisala 2016. godine.