Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roditelji podelili potresan snimak kao upozorenje: Dadilja nam je gušila i mučila dete (VIDEO)

Iako im je agencija garantovala pouzdanu dadilju, roditelji su ipak ugradili kamere kako bi gledali dete dok su na poslovnom putu, a ono šta su videli nikada neće zaboraviti.

 Izvor: Foto: Printscreen video

Kineski bračni par, Džang i Čen, zaposlili su dadilju kako bi otišli na kraći poslovni put. Bebisiterku su našli preko agencije koja im je garantovala adekvatnu dadilju koja je ulivala poverenje. Nakon stravičnog incidenta agedncija se ogradila od slučaja izjasnivši se da nemaju veze s atim, a dadilja je rekla da nije kriva, ali kad su joj pokazali snimak, branila se izjavom kako je bila samo loše raspoložena.

Povezane vesti

Naime, Džang je, za svaki slučaj, postavio kamere u kući kako bi mogao da nadgleda dadilju i sinčića preko prenosa uživo na svom mobilnom telefonu i oko 18 časova je imao šta i da vidi.

Bebisiterka, inače u četrdesetim godinama, je nestrpljivo i grubo trpala hranu u usta mališanu, zatim ga udarala nakon što je izmučeno dete povratilo na sto, a potom mu držala i nos zapušenim ne bi li otvorio usta i progutao hranu.

Nesrećno dete je sve vreme plakalo i gušilo se, a roditelji nisu mogli da mu pomognu. Oni su odmah krenuli ka kući, a slučaj prijavili policiji. Dadilja je rekla kako to nije istina, ali je nakon što su joj pokazali snimak izjavila da je samo bila loše raspoložena, piše Dejli Mejl.

Povezane vesti

Mališan je odmah odveden u bolnicu gde su mu ustanovili teškoće pri disanju. A policijska detaljna istraga slučaja je i dalje u toku.

Tagovi

Najnovije

Vesti

Porodica