"Šta kupiti" i "gde kupiti" pitanja su koja često muče mlade (buduće) roditelje. Takođe, tu je pitanje finansija koje itekako utiče na sam izbor.

Kako bi mamama i tatama pomogli u ovom važnom zadatku, Roda i Chicco su pokrenuli akciju "Ponuda snova", koja omogućava mladim roditeljima da na jednom mestu nađu sve što im je potrebno da se njihova beba oseća sigurno i voljeno i to po veoma povoljnim cenama. 

Vodič za kupovinu

Proizvođači bebi opreme poslednjih godina proizvode setove za bebu, koji olakšavaju kupovinu, a roditelji mogu da ih koriste duži period. Ovi setovi najčešće sadrže kolica, nosiljke i auto sedišta. Jedan od tih modela je i Chicco set 3u1 Trio Love, koji bebi pruža maksimalnu udobnost, zaštitu i podsticaj za zdrav rast i razvoj.

Kako izabrati odgovarajuća kolica za bebu?

Odabrati savršena kolica za bebu danas je veliki izazov za roditelje. U ponudi je veliki broj različitih modela, a kako bi odabrali baš ona koja vama odgovaraju potrebno je da prethodno napravite listu vaših potreba i mogućnosti, koja se odnosi na bebin uzrast, praktičnost, kao i cenu.

1. Kolica moraju da odgovaraju uzrastu bebe

Vodite računa o tome da novorođenče mora da bude u ležećem položaju, dakle, izaberite kolica koja mogu da se potpuno spuste i imaju čvrstu potporu za bebu. Kako beba raste moraćete zadovoljiti i njenu znatiželju, te je poželjno da kolica imaju i položaje u kojima ona može da razgleda okolinu. S obzirom da dete ne smemo postaviti u sedeći položaj pre šestog meseca, idealno je da kolica nude više različitih položaja, poput Chicco Trio Love kolica (deo seta 3u1 Trio Love) koja imaju naslon sa čak četiri pozicije.

2. Birajte kolica za sva godišnja doba

Prilikom odabira kolica proverite i opremu koja ide uz njih. Chicco Tri Love kolica sadrže kompletnu opremu za sve vremenske prilike - prekrivač za bebu (dunjicu) i zaštitu od vetra i kiše za hladne dane, kao i odgovarajuću tendu sa UV zaštitom tokom sunčanih dana.

3. Vodite računa o praktičnosti

Važno je da sklapanje i rasklapanje kolica ne zahteva mudrost i snagu. Biće situacija kada ćete biti sami sa detetom, a komplikovan mehanizam za sklapanje i držanje deteta u jednoj ruci su prilično frustrirajuće kombinacije. Upravo zbog toga, važno je da kolica budu praktična i laka za korišćenje, poput modela Trio Love. Ova kolica, koja su deo seta Chicco 3 u 1 Trio Love, se zatvaraju laganim pokretom ruke, a ručica olakšava nošenje sklopljenih kolica. 

Kako izabrati auto sedište?

Pri izboru auto sedišta za bebu, treba voditi računa o sledećem:

1. Najvažnije je da auto sedište odgovara uzrastu i težini deteta. 

 U ponudi možete naći pet različitih kategorija: 

- grupa 0 (od 0 do 9 meseci, do 10 kg)

- grupa 0+ (od 9 do 18 meseci, do 13 kg)

- grupa I (od 9 meseci do 3 godine, od 9 do 18 kg)

- grupa II (od 3 do 6 godina, od 15 do 25 kg)

- grupa III (od 6 do 12 godina, od 22 do 36 kg).

2. Birajte auto sedišta isključivo proverenih proizvođača, kako bi bili sigurni da su proizvedena u skladu sa strogom zakonskom i bezbednosnom regulativom Evropske unije. Mi vam preporučujemo potpuno bezbedno Chicco auto sedište Oasys 0+ koje je pogodno za postavljanje u smeru suprotnom od smera vožnje i preporučeno je za korišćenje na zadnjem sedištu vozila. Ovo auto sedište je deo veoma popularnog Chicco Trio Love seta.

ponuda-snova-izaberite-modernu-i-prakticnu-opremu-za-bebu-po-sup

Chicco set 3u1 Trio Love ima sve što je potrebno da se mama i beba osećaju sigurno i zajedno stignu gde god požele, a zahvaljujući akciji "Ponuda snova" samo u Roda prodavnicama roditelji ga mogu kupiti sa popustom od čak 50 odsto. Pored ovog seta, u Rodi možete naći i mnoge druge Chicco proizvode, poput kišobran kolica, hranilica, ležaljki i auto sedišta.

Kako do super popusta uz Ponudu snova?

Za svakih 3.000 dinara na vašem računu u Roda prodavnici, uz provučenu Super Karticu ostvarujete pravo na jednu nalepnicu.

Nalepnice možete sakupljati u periodu od 23. marta do 10. maja 2017, a kupovinu artikla sa akcije možete obaviti dok traju zalihe ili najkasnije do 31. maja 2017.

Potreban broj nalepnica za ostvarenje popusta od 20 odsto je 5, od 30 odsto je 10, a za popust od 50 odsto potrebno je 15 nalepnica.

Maksimalan broj nalepnica koje možete da dobijete uz jedan račun je 10.

Ukoliko nemate dovoljan broj nalepnica za ostvarenje popusta željeni proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.