Krajem oktobra prošle godine, jedna od najharizmatičnijih pevačica na našoj sceni, Ana Štajdohar, donela je na svet svoje drugo dete. Ana je svojoj ćerkici Niji podarila brata kome su ona i Nikola dali ime Lav. 

Budući da je na porodiljskom odsustvu jođ uvek, poznata mama je za jednu poznatu TV emisiju otkrila kako joj prijaju nove obaveze:

"Sada sam tolika domaćica da ne mogu sebe da prepoznam. Obujem najbolje salonke koje imam, skockam se i odem da peglam", našalila se poznata mama.

Kako prvi porođaj za Anu nije bio lak, budući da je Nia bila prevremeno rođena beba, popularna pevačica se dobro pripremila za dolazak drugog deteta.

"Pošto je imao tu nesreću da mu se pupčana vrpca dva puta obmota oko vrata, baš se namučio", objasnila je Ana koja je za kratko vreme povratila svoju staru liniju i za dve nedelje se vraća na posao.

"Mislim da ću Lava morati da vodim na snimanja, kao što sam vodila i Niu, ali neka se dečko navikava na televiziju", rekla je pevačica za "Ekskluziv".

Ipak, Ana ne mora da brine, jer kao i većina mladih mama ima priliku da se za pomoć obrati "baka servisu". Naime, ona je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj njena mama u naručju drži unuka Lava.

"Samo ona može da me voli u svim mojim izdanjima i stanjima. Bezuslovno. Moja mama. Moj heroj. Volim je do neba i nazad! (A toliko je vole i unuci.)", napisala je ponosno Ana pored fotografije.