Druženje sa simpatičnim ježićem iz ove knjige probudiće u vašoj deci maštu i radoznalost. Knjigu krase ilustracije živih boja i zanimljive pesme i priče, što čitanje ove slikovnice čini još zanimljivijim. Pitanja data na svakoj strani upućuju decu na posmatranje, zapažanje, razmišljanje i zaključivanje. Na početku knjige navedene su najvažnije odlike razvoja deteta u trećoj i četvrtoj godini, kao i izbor aktivnosti koje odrasla osoba može da praktikuje s detetom tog uzrasta. Knjiga sadrži 65 nalepnica i kartonski dodatak – slagalice za učenje brojeva do pet.

Ovo je četvrta slikovnica u seriji knjiga za podsticanje dečjeg razvoja i kreativnosti dece u uzrastu od prve do šeste godine. U ovoj ediciji do sada su objavljene slikovnice "Zekina školica" (1. godina), "Kucina školica" (1–2 godine) i "Macina školica" (2–3 godine), a u pripremi su "Medina školica" (4–5 godina) i "Sovina školica" (5–6 godina).

Knjige iz ovog serijala pomoći će roditeljima da od najranijih dana kod svojih mališana razvijaju ljubav prema knjizi – da podstiču njihovo zapažanje, maštu i radoznalost. Druženje uz knjigu je nešto najlepše što možete pokloniti detetu. Tako ćete ga ohrabriti da postane sigurna i srećna osoba, jer sve ono što je važno događa se u detinjstvu – kasnije se samo ponavlja.

Autori ovih knjiga su Simeon Marinković i Slavica Marković, autorski tandem koji je za radne listove za predškolce "Veseli vrtić" osvojio Nagradu za najbolji evropski udžbenik u 2014. godini.

Yumama i Kreativni centar vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Kako se zovu autori knjige "Ježeva kućica"?, dobiće na poklon po jedan primerak knjige.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).