Dete je dete, čije god da je, a kada je ono u procesu odvikavanja od pelena svakakve se situacije mogu očekivati. To zna svaki roditelji koji je prošao odvikavanje od pelena i koji je, daleko od očiju javnosti brisao mokraću s podova, skupljao kakicu, prao, brisao pa onda opet sve ispočetka. 

Jedna skroz očekivana stvar kod dece dok se do kraja ne priviknu na ideju samostalnog obavljanja nužde u toaletu. 

Međutim, čak i nakon što kažu zbogom svojim pelenicama - i tada se još uvek mogu očekivati neočekivane lokvice, čak i na korak od toaleta. 

S takvom situacijom je upoznata i Hajden Panetijer, američka glumica i pevačica, poznata po ulozi navijačice s natprirodnim moćima u seriji "Heroji", kao i naravno životnom ulogom majke malene Kaje i verenice Vladimira Klička s kojim, kako je već potvrđeno, čeka i drugu bebu koja bi trebalo da se rodi sredinom ove godine.  

Dvogodišnja Kaja trenutno se navikava na nošu, a kao što je njena mama otkrila svetu na ne polazi joj još za rukom da svaki put pogodi pravi tajming. 

Dokaz je ovaj slatka slika iz avionskog toaleta gde se "nezgoda" dogodila, ali srećom, poznatu mamu (kao i svaku drugu), takve stvari više ne mogu da izbace iz takta pa je najbolje stvar rešiti na pravi način - zamoliti za pomoć i dobro se svemu tome nasmejati. Pomoć je naravno dobila od glavnog "krivca".

"Super putovanje dok vam se kćer ne upiški nasred poda u toaletu, ali - pogledajte kako ona samo pomaže mami da počisti", pohvalila se uz fotografiju uz koju je otkrila i drugu stranu priče.  

"Izvinjavam se kabinskom osoblju i stjuardesi zbog ove situacije, ali meni je to bilo toliko smešno da sam je za kraj još zamolila da nas slika." 

Tako je nastala ova slika koje je Hajden prikazala ne kao ženu sa super moćima, već pravu heroj-mamu, jer mami baš nikada ne treba pomoć čak i kod ovakvih ne baš ljupkih stvari.