Par već ima 15-mesečnu ćerku Maks, a Zakerberg je priznao da nisu očekivali drugu bebu jer je Prisila jedva ostala trudna prvi put, a on se tim povodom, sa velikim uzbuđenjem, oglasio na svom profilu ruštvene mreže "Fejsbuk".

"Kad smo saznali da je ponovo u drugom stanju, najpre smo se nadali da je beba zdrava, a onda sam se nadao da je devojčica. Ne mogu da zamislim veći poklon od toga da imate sestru i jako sam srećan što će Maks i naša beba imati jedna drugu", napisao je na Fejsbuku.

Taking paternity leave to spend time with our growing family.

Posted by Mark Zuckerberg on Saturday, December 31, 2016

I nastavio svoju dirljivu poruku posvećenu jakim ženama:

"Odrastao sam sa tri sestre i zbog toga naučio da učim od pametnih, jakih žena. One nisu bili samo moje sestre, nego i moji najbolji prijatelji. One sada pišu knjige, bave se Eksel performansama, bave se muzikom, sportom i kuvanjem. Pokazale su mi kako da se takmiče, a da se smejete zajedno posle.

I Prisila je odrasla sa dve sestre koje su je naučile koliko su važni porodica i brižnost, ali i naporan rad.

Postajemo dobri ljudi zbog jakih žena koje postoje u našem životu - sestri, majki i prijateljica. Ne možemo da dočekamo da pozdravimo našu novu malu devojčicu i damo sve od sebe da izraste u još jednu jaku ženu."

Max's first birthday ♥️

Posted by Mark Zuckerberg on Saturday, December 31, 2016

Mark i Prisila su 2015. godine, kada su objavili da očekuju svoje prvo dete, priznali da su pokušavali da dobiju bebu čak sedam godina i da je Prisila imala tri spontana pobačaja.

"Kada sam ja napravio prve korake, moja majka je zabeležila datum u knjižici. Kada su deca moje sestre prohodala, ona ih...

Posted by YuMama on Tuesday, December 20, 2016