Crnogorski pevač napunio je 41 godinu pre nekoliko dana, ali je tek nedavno stigao da, s porodicom, proslavi rođendan

Popularni pevač Sergej Ćetković je rođendan proslavio s publikom, jer je za Dan žena pevao u Budvi, a odmah potom i u Mostaru. Tek nekoliko dana nakon rođendan, Sergeju su ćerke i supruga organizovale malu porodićnu proslavu.

"Konačno kući. Tatine princeze", napisao je pevač u komentaru uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a na kojoj pozira u zagrljaju s ćerkama.

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on Mar 12, 2017 at 10:05am PDT

Ipak, pevač nikada ne objavljuje fotografije svojih mezimica na društvenim mrežama, pa je tako bilo i ovog puta. Ponosni tata je jednom prilikom za magazin Story otkrio čime ga mezimice Lola i Mila razoružavaju:

"Deca su deca. Svakodnevno me razoružaju svojim dogodovštinama iz škole i vrtića, prvim simpatijama, svađama. Ne možeš da ne voliš njihovu iskrenost i energiju. Kada si roditelj, to je druga dimenzija i drugačije emocije. Kao da je neko uključio dugme i prebacio te iz senzitiv u hipersenzitiv. Na sve reaguješ prenaglašeno, pretvarajući se u svoje roditelje i izgovarajući njihove čuvene rečenice koje si slušao kao mali. Sama činjenica da postoje drugi prioriteti učini da lako zaboraviš na svoje prohteve i s ponosom radiš i činiš sve za svoju decu."