Oskarovka Goldi Hon, koja je nedavno proslavila 71. rođendan, jedna je od sto najseksepilnijih glumica u istoriji. Slavna komičarka svojevremeno je otkrila da su za njenu lepotu odgovorni časovi meditacije, dobro raspoloženje, a ponajviše dobri porodični odnosi.

Naime, Goldi je već 34 godine u skladnoj vezi sa čuvenim glumcem Kurtom Raselom, a tvrdi da se tajna njihove ljubavi krije u tome što se nikada nisu venčali. 

"Da sam se udala, odavno bih bila razvedena", izjavila je prelepa glumica.

"Ukoliko ste svesni da međusobno ne zavisite jedno od drugog i ako vam se to dopada, rađa se taj psihološki momenat kada niste u braku. Imate osećaj slobode izbora – možete da birate jednu putanju ili drugu. A ja biram da ostanem sa Kurtom i on bira da bude sa mnom", tvrdi šarmantna Goldi.

Slavni par koji se više puta zajedno pojavljivao na velikom platnu, kao i na crvenom tepihu, ima veliku porodicu kojom se može pohvaliti.


Foto: AP/Jordan Strauss

Pored zajedničkog sina Vajata Rasela koji je profesionalni hokejaš, ovaj glumački par ima i decu iz prethodnih brakova. Goldin sin Oliver i ćerka Kejt Hadson već su ostvareni glumci, dok sin Kurta Rasela, Boston, vodi njihov humanitarni fond.

This hot Hollywood couple is #grandparentgoals

Posted by PopSugar Moms on Thursday, February 23, 2017