Hrvatska pevačica Ida Preste prošle godine je na svet donela drugog sina Rija, a kako joj uspeva da se snađe sa dvoje dece otkrila je na Fejsbuku.

Naime, frontmenka grupe Lolobriđida koja danas živi u Beogradu, sa svojim pratiocima podelila je kako izgleda jedno uobičajeno veče u njenoj četvoročlanoj porodici. 

“Svako veče oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu decu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo suđe i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svako veče oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kada se možemo posvetiti jedan drugome. Tada moji najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje dece“, napisala je na Fejsbuku. 

Svaku vecer oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu djecu, odrezemo noktice, podojimo, uspavamo, operemo sudje...

Posted by Ida Prester on Wednesday, 15 February 2017

Idin status je za kratko vreme prikupio neverovatan broj lajkova, a takođe su se putem komentara javile i mame koje su pevačicu ohrabrile i priznale da se i same vrlo često osećaju slično.

“Uskoro ćete se diviti toj ideji i čudili zašto ih nemate još. Doduše, svaki dan u 21h kad sami odu na spavanja nakon što su napisali domaći zadatak, zapitaš se kako si preživeo“; “Nakon svega pročitanog zaključujem jedno: Zavidim vam što imate decu i što ste srećni iako ste umorni, neispavani, moždva živčani, ali znate da jedan smešak i jedna podvala koju vam dete priušti učiniće vaš život srećnim“, bili su samo neki od komentara.

Posted by Goran KovaZg Kovacevic on Monday, 23 January 2017