Dru Barimur je ponosna mama dve preslatke devojčice, Olivije i Frenki. Iako neodoljive, mama Dru se ne plaši da prizna da one ipak nisu savršene, kao i da ona nije savršena majka.

Tokom gostovanja u jednom američkom tokšou, poznata glumica otkrila je da njena četvorogodišnja Olivija obožava Diznilend i Dizni svet.

"Svaki roditelj koji je vodio svoju decu u Diznilend ili Dizni svet, zna da se to uvek završi katastrofalno", rekla je glumica voditelju, pokazujući fotografije njene ćerke Olivije dok ima napad besa u ovom zabavnom parku.

Foto: YouTube printscreen

"Deca uvek imaju napade besa na najinteresantnijim mestima. I nikada ih ne možete predvideti nego u svakom trenutku treba da ste spremni i da u rukavu imate najmanje 10 tehnika kako da 'spasite' situaciju", rekla je glumica i dodala: "Mi uvek pokušamo sa 'hajde da te brzo napravimo presmešnu fotografiju tebe dok ležiš na zemlji'".

Ovaj zabavan pristup se veoma dopau publici, a verujemo da će ovo imati na umu mnoge majke kada sledeću put budu u sličnoj situaciji.