Mama Korsi, koja i sama ima sestru bliznakinju, kaže da je imala osećaj da nosi više od jedne bebe, posebno zato što je bila mnogo umornija i imala jače mučnine nego tokom prve trudnoće. Na prvom ultrazvuku sumnje su joj bile potvrđene, a onda se ispostavilo da nosi čak tri bebe.

“Moj suprug Brajan se umalo onesvestio i odmah je napustio sobu kako bi pozvao svog oca. Ja sam isto nazvala mamu, tatu i sestru. Svi su bili vrlo uzbuđeni, mada nisu mogli da poveruju da nosim trojke. Blizanci su bili česti u našoj porodici, ali trojke nikad”, ispričala je Kori za Huffington Post.

Pet meseci nakon što je na svet donela svoje devojčice - Bejli, Beu i Bruk - Kori je odlučila da napravi Instagram profil na kome danas redovno objavljuje neke od najlepših trenutaka svojih potpuno identičnih trojki. 

“Ljudi širom sveta mi se često javljaju i govore kako su moje devojčice neverovatne. Lično nisam do sada poznavala nikoga ko ima trojke, ali nakon što sam i sama postala mama tri devojčice, na internetu sam počela sve češće da ih viđam.”

Na Korinim fotografijama se, osim devojčica, često može videti i njihov pet godina stariji brat Kenon koji, kako mama Kori kaže, obožava svoje sestrice.

“On je divan prema njima, uživeo se u potpunosti u svoju ulogu starijeg brata, a takođe pomaže i meni. Ujutru čim se probudi želi da se igra sa njima ili samo da leži pored njih. Misli da zna šta govore i želi sve da im pokaže.”