Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAK održao veliku probu pred koncert karijere

Ivan Zak, koji će svoj koncert karijere održati u subotu 11. februara u zagrebačkoj Areni, u nedelju je u Lisinskom odradio prvu veliku probu na kojoj je okupio sve muzičare i prateće vokale, čak njih 26.

 Izvor: Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Iako sam s nekim muzičarima sarađivao po prvi put, oduševljen sam zvukom koji smo stvorili, rekao je Ivan Zak (37). 

Pevač je u KD Vatroslav Lisinski odradio završnu probu sa svojim dugogodišnjim bendom kojem su se pridružili gudači Zagrebačkog kamernog orkestra, trubači i četiri prateća vokala. Ovim povodom, neke od svojih pesama je prearanžirao, pa se nada da će se publici dopasti novi zvuk pojedinih poznatih hitova. 


Foto: Goran Stanzl/Pixsell

"Za mene je ova saradnja ostvarenje sna, a verujem da tako razmišlja gotovo svaki muzičar koji svoj rad želi da predstavi koncertom na velikoj pozornici", rekao je Zak. 

On je za koncert u zagrebačkoj areni odabrao tim vrhunskih profesionalaca koji će razglasom i svetlosnim efektima nastupu dati spektakularnu dimenziju. Najvažniji koncert u Zakovoj dosadašnjoj karijeri režira Tihomir Žarn, koji je u Lisinskom pratio svaki detalj Ivanovog nastupa. Posebno ga je obradovao veliki interes publike zbog čega su u prodaju puštene i karte za gornju tribinu Zagrebačke arene. 

Najnovije

Vesti

Porodica