Kanadski pevač Majkl Buble i njegova supruga Luisana Lopilato prošli su kroz tešku borbu u proteklom periodu - njihov trogodišnji sin Noa oboleo je od raka jetre.

Dečak je operisan pre praznika, pa je Božić proveo u krugu porodice, a njegovi mama i tata potrudili su se da proslava praznika bude nezaboravna. Zbog toga se cela porodica okupila u Los Anđelesu i priredila Noi božićnu atmosferu za pamćenje.

"Luisana i ja smo pauizirali sa svojim karijerama kako bi sve svoje vreme posvetili tome da Noa što pre ozdravi. U ovim teškim trenucima, od vas tražimo da se molite za nas i da poštujete našu privatnost", rekao je tada Buble.

Argentinski novinar Tomas Dente rekao je u emisiji Nosotros a la mañana da mu je Noina tetka Danijela Lopilato saopštila:

"Rak je nestao."

Novinar je istakao da mu je Danijela rekla da se Noa trenutno oporavalja i da je cela porodica srećna zbog ishoda operacije, kao i da će se pevač i njegova supruga obratiti javnosti kada to budu želeli.

Danijela se, prenosi Dejli mejl, naljutila na svog prijatelja Dentea jer je preneo medijima deo njihovog razgovora i istakla da tu ima stvari koje nije izgovorila. Ipak, ona je potvrdila da se Noa oseća dobro.