Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Od mene imaš tri da': Ana Nikolić nagovestila da čeka blizance?

Poznata trudnica Ana Nikolić na snimanju emislije u kojoj je član žirija nagovestila da čeka dve bebice.

Simpatična pevačica Ana Nikolić oduvek je interesantna publici, ali ipak poslednjih nekoliko nedelja razlog zbog kog mediji ne prestaju da pišu o njoj najlepši je nego ikada.

Od kada je objavila da je u drugom stanju fanovi ove pevačice zajedno sa medijima pokušavaju da saznaju da li trudna Paraćinka čeka sina ili ćerku, ali, kako je sama nagovestila u emisiji u kojoj je član žirija, sva je prilika da će pevačica postati mama dvoje dece. 

Povezane vesti

Nakon nastupa jednog takmičara, došao je red na Anu da glasa, a ona, oduševljena nastupom, izustila je:

"Od mene imaš tri da", rekla je Ana i dodala da odnedavno toliko vredi njen glas, što su mnogi protumačili kao informaciju da je nedavno saznala da nosi blizance.

Povezane vesti

Publika je u tom trenutku počela da aplaudira, dok su ostali članovi žirija, među kojima je i njen suprug Rasta, ostali u čudu.

"Nakon ove njene izjave počela su dobacivanja iz publike "da će mama Ana ljuljati dve bebe" i slično, ali se ona pravila kao da nije rekla ništa neobično. Bila je vesela i pozitivna sve do kraja emisije, što je bio jasan znak da uživa u trudničkim danima. Mnogi su mislili da joj ova rečenica nije izletela, već da je namerno otkrila šta je ovih dana čini srećnom. Rasta je u pauzi snimanja rekao jednom od organizatora da "to nije trebalo da kaže", pa su svi očekivali da će taj deo biti isečen iz emisije, što se očigledno nije desilo", rekao je izvor koji se zatekao na snimanju i otkriva da produkcija TV "Pink" ugađa budućoj mami.

Povezane vesti

"Osim toga što ona i njen suprug Rasta imaju apartman u kojem se odmaraju u pauzama snimanja i da je taj prostor uvek pun raznog voća i vode u velikim količinama, njoj je na raspologanju osoblje ružičaste televizije za sve što joj treba, mada ona nije hirovita i ne zahteva ništa što nije u granicama normale. 

Najnovije

Vesti

Porodica