Iako su Trampovi tradicionalno veoma zanimljivi medijima, od kada se Donald kandidovao za predsednika, interesovanje za članove te američke porodice dostiglo je svoj zenit.

Neki su prema tolikoj pažnji indifernetni, neki u njoj uživaju, a pojedini članovi, čini se, uopšte je nisu svesni. 

Najmlađeg sina Donalda Trampa, desetogodišnjeg Barona, od inauguracije njegovog oca, mediji gotovo uopšte ne ostavljaju na miru.

Snimci na kojima na svečanosti ne skriva dosadu, na kojima je napravio 'mošu' svojoj majci kada je poželela da mu 'baci kosku', kao i snimak kako stoji iza očevih leđa, dok on potpisuje državni dokument, i sa sinom njegove polusestre Ivanke igra 'skrivalice', postali su viralni, a neki su prekrojeni u šaljive gifove koje upotrebljavaju ljudi širom sveta kada žele da izraze neko svoje osećanje. 

Međutim, nisu svi komentari na račun desetogodišnjaka dobronamerni. Hiljade amerikanaca nezadovoljnih izborom Donalda Trampa za predsednika, svoje nezadovoljstvo iskazuje i prenosi i na njegovog sina.

Komentari su često veoma grubi i uvredljivi, a jedna voditeljka emisije na nacionalnoj frkvenciji, prema mišljenju mnogih, prešla je svaku granicu kada je rekla da će Baron "biti prvi državni ubica iz osnovne škole".

Potpuno neočekivano, ovim polemikama pridružila se i Čelsi Klinton, ćerka Donaldove rivalke na predsedničim izborima. Na iznenađenje svih, ona je - plemenita i puna podrške prema dečaku, na svojim profilima na društvenim mrežama napisala:

"Baron Tramp zaslužuje šansu da, kao i svako dete - bude samo dete "

Kako bi ostala dosledna svojim ubeđenjima, a na račun ranijih izjava Donalda Trampa u vezi sa raznim vrstama diskriminacija, ona je dodala:

"Podrška svakom detetu podrazumeva suprotstavljanje politici koja šteti deci."

Ove njene reči naišle su na veliko odobravanje u javnosti, jer na kraju, Baron je samo desetogodišnji dečak i "nije birao svoje roditelje".

Pogledajte simpatične snimke na kojima se ovaj dečak igra sa svojim sestrićem, i pravi mošu svojoj majci: