Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tamara Eklston ujedinila majke: Hvala ti što propagiraš produženo dojenje (FOTO)

Bogata naslednica prvog čoveka Formule 1 nedavno je iznanadila javnost izjavom da nema nameru da prestane sa dojenjem ćerke, a nova fotografija nje i njene trogodišnje naslednice izazvala je samo pozitivna mišljenja.

 Izvor: Foto: Instagram

Otkako je pre skoro tri godine na svet donela ćerkicu Sofiju, Tamara Eklston, bogata naslednica prvog čoveka Formule 1, propagira dojenje, pa je tako bila i jedna među retkim poznatim ličnostima koja se za časopis fotografisala tokom ovog najintimnijeg čina između majke i deteta

Tamara je u više navrata izjavljivala da joj je dojenje jedna od omiljenih aktivnosti, a nedavno je i iznenadila javnost izjavivši da ćerku namerava da doji sve dok ona to bude želela.

I dok stručnjaci smatraju da je dete u redu dojiti do njegove navršene druge godine, Tamara se sa tim očito ne slaže, što dokazuju i fotografije na kojima se može videti kako doji Sofiju.

Povezane vesti

Mišljenja o tome da li je u redu to što radi su do sada mahom bila podeljena, ali nakon što je na svom Instagram profilu objavila jednu od poslednjih fotografija na kojoj doji mezimicu, prijatelji i fanovi su joj uputili brojne pohvale zbog promovisanja produženog dojenja.

"Trenutno dojim svog sedmomesečnog sina i uživam, nadam se da ću i ja moći toliko dugo njega da dojim", "Hvala ti što se zalažeš za što duže dojenje, ti si divna majka i jedna od retkih poznatih ličnosti koja je tako normalna", "Kada vidim ovu fotografiju zažalim što nisam mogla još duže da dojim" - glase samo neki od komentara ispod Tamarine fotografije.

Povezane vesti

Najnovije

Vesti

Porodica