Jovana Švonja, nekadašnja manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, uskoro će na svet doneti svoje drugo dete, ali se po njenoj figuri to nimalo ne bi moglo reći.

Naime, Jovana je nedavno izjavila da se hrani zdravo, kao i da je veoma aktivna, te da tome duguje vitku figuru. Ona svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje atraktivne fotografije koje su često predmet komentarisanja, a naročito onda se negde pojavi u seksi pripijenoj haljini.

"Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su Bogu hvala zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vaša boljka vođenja tuđih života, to mi deluje mnogo "neudobnije" od uske haljine", napisala je buduća mama u opisu slike koju je objavila na Instagramu.

Brojni pratioci su joj pružili podršku, a ona je nastavila da objavljuje fotografije u vrlo izazovnim odevnim kombinacijama.

Beba uskoro stiže, a budući da se Jovanina kilaža u trudnoći gotovo nimalo nije promenila, u istom stilu može da nastavi i posle porođaja, što je svakako za svaku pohvalu.