Nakon velikog uspeha na turniru u Dohi, naš slavni teniser Novak Đoković otputovao je u Australiju ne bi li se pripremio za Australian Open, a njegova supruga Jelena i naslednik Stefan sin pronašli su novi način da se zabave, ali i zajedno nauče nešto novo.

Naime, poznata mama objavila je fotografiju svog mezimca koji se igra sa zabavnim, ali i edukativnim knjigama o dinosaurusima, pokazavši da o intelektualnom razvoju svog sina i te kako vodi računa i da ga potpomaže edukativnim igračkama i zabavnim enciklopedijama prilagođenim deci njegovog uzrasta.

"Stefana trenutno veoma zanimaju dinosaurusi i životinje. Uzeli smo mu nekoliko knjiga o tome šta su jeli, gde su živeli, koji je od njih bio najbrži, najveći i slično. I da budem iskrena, ja takođe uživam u tom programu. Učim o stvarima sa kojima sam mislila da se nikad neću susretati. Nadam se da će ovaj status koristiti i svim roditeljima koji tragaju za idejama kako da stimulišu mozak deteta da se razvija", napisala je supruga našeg poznatog tenisera i tako se zahvalila institutu koji joj je dao ideju za zabavno učenje sa Stefanom.