Gala novogodišnji koncert koji su pripremili Regionalna dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" - "Zimska muzička čarolija" -  koji je trebalo da bude održan u četvrtak, 12. 01. 2017. godine u Sava Centru u 20 sati, pomeren za 26. januar. Kupljene ulaznice važiće i za novi termin održavanja koncerta.

Repertoar koncerta je prilagodjen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu, pored klasičnog repertoara biti i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa. Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović. 

Veliko je zadovoljstvo što su se pozivu za učešće, kao specijalni gosti odazvali čuveni maestro Bojan Suđić, Hor Kolibri, Hor dečjeg kulturnog centra, Ana Sofrenović i Minja Subota koji će, svako na svoj način, muzičkim ali i voditeljskim umećem ulepšati ovaj koncert. 

Na programu će se moći uživati u repertoaru od De Falje, Štausa, Sarasatea do kompozicija iz filmova Pirati sa Kariba i Meri Popins - dakle muzika za sve od 5-105 godina, sa nekoliko numera iznenađenja za Beograđane i sve one koji vole ovaj grad. 

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat  "Godina muzike".