Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuk Kostić o ocu i očinstvu: Plašim se da ne bih mogao da budem toliko dobar ćale kao što je bio on

Talentovani glumac Vuk Kostić bio je izuzetno vezan za oca, i sada 15 godina nakon njegove smrti on priča o njihovom odnosu, ali i o tome kako sebe vidi u toj najvažnijoj životnoj ulozi.

 Izvor: Foto: Facebook

Jedna od sličnosti Vuka Kostića sa likom koji tumači u jednoj od trenutno najpopularnijih serija "Ubice mog oca" je i ta što je i on kao i inspektor Aleksandar za svog oca bio izuzetno vezan, kao i to da obojice više nema.

Dok se lik Aleksandra u seriji još suočava sa svojim gubitkom, Vuk Kostić za otkriva kako se oseća zbog velikog gubitka oseća posle toliko godina, te da li mu je nekada krivo što njegov otac ne može da ga vidi sada kao već afirmisanog i uspešnog glumca.

Povezane vesti

"On je na mene bio ponosan uvek. Otkad sam pošao kod Mike u grupu i upisao fakultet. Ču'š žao... Naravno da jeste, ali prošlo je 15 godina otkad nije sa nama. Umro je 2001. Ali ja znam da i sada može da me vidi - iskren je Vuk dok priča o očevoj smrti, iako je očigledno da mu priča o tome i dalje teško pada.

Posted by Vuk Kostić on Friday, March 4, 2016

Mihailo Kostić Pljaka bio je glumac Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a igrao je u više domaćih filmova. Pljaku su često upoređivali sa Džejmsom Dinom, a njegov šarm, harizmu kao i talenat za glumu Vuk je nesumnjivo nasledio. Kada je čuveni Pljaka preminuo od leukemije, Vuk je imao samo 22 godine, i tek je počinjao svoju karijeru, pa mu je očeva smrt u tom periodu pala još teže.

Povezane vesti

Ipak, ono što Vuk pamti to je da je imao oca za primer, te da je i danas ovakav kakav jeste zahvaljujći upravo njegovoj podršci.

"I znam da bih voleo bih da budem otac kakav je on bio. Voleo bih da budem ćale na tom nivou. Možda se čak i plašim da ne bih mogao da budem toliko dobar ćale kao što je on bio. Ali strah od neuspeha je neuspeh sam po sebi", zaključuje Vuk.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica