Iskrena i požrtvovana Dijana Đoković priznaje da je mnogo vezana za Novaka, a nedavno je otkrila istinu o najtežim porodičnim treuncima.

Ova godina je u porodici Novaka Đokovića prošla veoma stresno. Dijana Đoković, mama poznatog tenisera, nedavno je otvorila svoju dušu i rekla da za svog sina ima samo jednu želju. 

"Samo nek je zdrav i srećan- to je najvažnije. Toliko je toga uradio do sada da zaista ne tražim ništa. Neka uživa u porodici, nek je pun ljubavi i nek uživa na terenu", kaže Dijana. 

Ipak, mama poznatog tenisera otkriva da je uz svog sina preživela mnoge srećne, ali i tužne trenutke. 

Foto: Profimedia

"U najlepšem sećanju mi je osvajanje Rolangarosa. To je nekako svima nama jer smo vi žudeli za tim tolike godine. Olimpijske igre bih želele da zaboravim, jer je Rio ipak bio u suzama."

Mnogi govore da ova dama nije ista u privatnosti i na terenu, a ona priznaje da su za nju teniski mečevi rezervisani samo za sina. 

"Nisam kao na terenu jer je tu drugačija situacija, svi smo napetii pratimo. Mi uvek igramo svaki poen sa njim. Ja nisam došla tamo da bih se slikala, već smo uz nejga, dajemo mu podršku, potizivnu enrgiju i vibracije. Trudimo se da budermo tu kad god stane da možemo da ga podignemo."

Iza uspeha njenih sinova stoji i dobro vaspitanje, a Dijana priznaje da je često morala da bude stroga. 

"Moram da kažem da sam bila stroga, pošto su sada svi odrasli, ali jesam bila. Mislim da je to mnogo bolje nego da pustim decu da rade šta žele."