Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knjiga za roditelje: Šesto izdanje priručnika 'Kuvarski dnevnik bebe Marte'

Knjiga "Kuvarski dnevnik bebe Marte" dr Marije Mandić, predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.

 Izvor: Foto: Promo

Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana (kad i kako je uvedena koja namirnica i koji obrok).

Povezane vesti

Na početku knjige nalazi se "Knjiga utisaka" mamica koje su koristile prethodna izdanja Dnevnika. Zatim sledi "Oda dojenju" i dopunjene najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u ovom razdoblju. Skoro svaki dan postoji i mamin komentar koji prati Martinu reakciju na hranu i mamine nedoumice koje kasnije nađu svoj put kao i kod svake mame u ovoj fazi života njenog čeda. 

Yumama vas nagrađuje!

Prve tri čitateljke koje na mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje Kako se zove autorka knjige "Kuvarski dnevnik bebe Marte"?, dobiće na poklon po jedan primerak knjige. 
Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica