Anđela Jovanović je jedna od najlepših mladih glumica na našoj sceni. To što je ćerka poznatog glumačkog para često zanemaruje i trudi se da sve radi sama, ali ne krije da često posluša dobronamerne savete svojih roditelja.

Anđela Jovanović se već oprobala u glumačkim vodama, te je mnogi pamte po upečatljivim ulogama u "Moj rođak sa sela" i "Totalno novi talas."

Mlada glumica pleni svojom lepotom, a iako ima slavne roditelje svoju popularnost stiče svojim trudom i radom. Međutim, često sarađuje sa njima, te su se Dragan i Anđela pojavili zajedno i u pozorišnoj predstavi "Šaka".

"Potajno sam se nadao da Anđela neće odabrati glumu, nego da će je više zanimati režija i pokušavao sam čak i da joj malo to usadim, međutim nije se moglo. Ali sad uopšte nisam nesrećan, već sam prezadovoljan što se pronašla u tome", rekao je Dragan u intevjuu za Story.


Foto: Fonet

Iako dosta podseća na svoju majku, lepa glumica kaže da su njih troje nerazdvojni trio, ali da savete o glumi češće traži od oca. 

"I mama me često savetuje, ali nekako je prirodno da su ćerke privrženije tatama. Volim njegove savete jer su jednostavni, a ne nameće mi ih po svaku cenu. Tata mi uvek govori da budem prirodna, da slušam indikacije reditelja i da ne budem razmažena. Naučio me je kako da se unesem u lik, kako bih ga što bolje iznela", rekla je Anđela.

Kako to obično biva, otac je pravi zaštitnik i heroj za svoju ćerku, te je Dragan taj koji ostaje smiren čak i u situacijama kad Anđela pogreši. 

Posted by Andjela Jovanovic on Sunday, May 15, 2016