Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojila mamine fanove: Ćerka Tamare Todevske raste u preslatku devojčicu (FOTO)

Makedonska pevačica i sestra Tijane Dapčević krajem aprila postala je mama po prvi put, a njena ćerkica Hana sve je slađa i slađa.

 Izvor: Foto: Instagram

Kada se supružnici ostvare kao roditelji, čini se da se njihov pogled na svet menja i fokusira samo na naslednike. Upravo to potvršuju Tamara i Aleksandar, roditelji malene Hane.

Makedonska pevačica Tamara Todevska kaže da ona i njen suprug Aleksandar Dimitrovski Mačka ne skidaju osmeh sa lica otkad su u aprilu dobili preslatku devojčicu Hanu.

Povezane vesti

Tamara je nakon porođaja otkrila kako je na nju uticalo majčinstvo:

"Nisam ni pretpostavljala da postoji takva ljubav, to je nešto neverovatno. Ne mogu ni da opišem kako se osećam kada je vidim, zagrlim ili kada me ona pogleda i pipne ručicama." 

Povezane vesti

Kako sada uživaju u Haninom odrastanju i sazrevanju, Tamara i njen suprug potpuno drugačije gledaju na pretsojeće praznike koje će ove godine po prvi put proslaviti u drugačijem sastavu.

Zato su i požurili sa kićenjem novogodišnje jelke, kako bi Hana mogla što duže da uživa u prazničnim čarolijama.

Interesantno je da Hanu od malih nogu oblače totalno drugačije, i da već ima prepoznatljiv stil, baš kao njena mama, ali i ponosna tetka, pevačica Tijana Dapčević.

Najnovije

Vesti

Porodica