Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodila se Iskra Brajović: U poznatu porodicu stigla devojčica neobičnog imena (FOTO)

Glumica i ćerka slavnog glumca Voje Brajovića, juče je na svet donela zdravu devojčicu čiju fotografiju je već objavila na društvenim mrežama...

 Izvor: Foto: Instagram

Glumac Voja Brajović juče je postao deda. Njegova ćerka Iskra, takođe glumica, na svet je donela naslednicu, kojoj su ona i suprug Siniša dali prelepo ime Ines.

Novopečena mama i njena princeza osećaju se odlično, a Iskra je fotografije ćerke već ponosno objavila na društvenim mrežama.

Ponosni deda Voja Brajović kaže da čitav dan prima čestitke dok sa osmehom priča kako mu je unuka prelepa.

"Ja imam sad vas na desnom uvetu, na levom uvetu imam jednu majku, a sad me zove neko na „stabilni telefon”. Unuku još nisam video, video sam je samo na fotografiji onoj što mi je Iskra poslala. Prelepa je Ines, govno joj pod nos, tako se kaže!", kroz smeh priča Voja za Alo i izgovara rečenicu čuvenu u našem narodu kako ne bi urekao naslednicu. 

Poznati glumac kaže da je presrećan i da mu se dopada ime koje su roditelji dali njegovoj unuci.

"Ma šta ima meni da se sviđa ili ne, to su oni odabrali. Ima jedna stvar kad me već pitate kako se osećam sada kao deda, koju volim i drugima da citiram kada dobiju unuke, a to je Maksim Gorki iz „Makar Čudre”, po kojoj je sniman film „Cigani lete u nebo”. Taj stari kaže: „Naša deca su naše poslednje igračke, a naša unučad su naša prva deca!”, ističe Voja.

"Hvala svima na rođendanskim željama! Stići ću valjda i svima da odgovorim, jer me ove čestitke jako raduju, dok čekam...

Posted by YuMama on Friday, November 18, 2016

Najnovije

Vesti

Porodica