Na radionici "Vizualizuj", koja se održava u okviru Festivala fotografije "Vizualizator", deca uzrasta od 12 do 18 godina dobiće priliku da nauče više o ovoj umetnosti.

Fotograf i predsednik Centra za razvoj fotografije Zvezdan Mančić, otkriće deci blistavi svet fotografije i objasniti im na koji način mogu da koriste njenu moć, kako da prepoznaju simbole koje ona krije i kako da koriste fotografiju u komunikaciji sa drugima.

Kreativna radionica iz oblasti fotografije i vizuelne pismenosti održaće se u nedelju, 20. novembra u 18 časova, u galeriji GO Vračar. 


Foto: Promo

Festival fotografije "Vizualizator"

Beogradski festival fotografije "Vizualizator" je atraktivan događaj koji predstavlja kompletnu panoramu fotografije, kroz sedam izložbi, dve tribine i četiri radionice. Osnovne ideje Festivala su fotografija kao deo savremene umetnosti, sociološki fenomen, moćno komunikacijsko sredstvo i fotografija kao dokument o vremenu. Gosti -  izlagači kao i predavači - dolaze iz šest zemalja (SAD, Holandija, Nemačka, Austrija, Švedska i Bugarska), kako bi upotpunili program Festivala koji će se održati na više lokacija u Beogradu, od 16. do 24. novembra.