Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Festival zdrave i pravilne ishrane dece

Uravnotežena i zdrava ishrana dece, ključan je faktor za njihov rast i razvoj. Da bi deca ostala zdrava, neophodno je informisati se i razviti pravilne navike ishrane.

 Izvor: Foto: Shutterstock

U okviru beogradske kampanje "Prvih 1000 dana", udruženje "Porodično gnezdo" i besplatna "Škola roditeljstva Nada Lazić", organizuju jednodnevni FestivaL zdrave i pravilne ishrane dece pod nazivom "Od prvog obroka".

Program festivala, pored predavanja nutricionista i lekara, biće i zabavno-edukativnog karaktera, gde će mališani imati priliku da kroz igru nauče više o zdravoj ishrani.

Festival će biti održan u subotu, 19.novembra u prostoru Dorćol Platz, Dobračina 59b, Beograd od 10 do 18 časova. Program je besplatan i namenjen kako trudnicama, tako i roditeljima i deci uzrasta do 7 godina.

Festival je podržan od strane Saveta za prava deteta grada Beograda, Udruženja nutricionista predškolskih ustanova Srbije, PU dr Sima Milošević, Centra dr Gifing, Udruženja građana na bazi dobrovoljnog društvenog aktivizma "Mali kuvari",kao i od strane Udruženja građana Dorćol Platz.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica