Tamara Dragičević broji sitno do najsrećnijeg događaja u životu - rođenja prvog deteta! Termin za porođaj popularne glumice je u utorak, kada ima i premijeru filma „Vojna akademija 3“!

Kako saznaju domaći mediji, odmah nakon premijere, koja će biti održana danas u Sava centru, Tamara ide pravo u bolnicu, a suprug Petar Benčina će sve vreme biti uz nju.

Tokom trudnoće glumica je izbegavala gostovanja u televizijskim emisijima, kao i pojavljivanje na gradskim dešavanjima, ali premijeru filma u kom glumi ne može da zaobiđe. Spremila je stvari za bolnicu, pošto nakon premijere odlazi u porodilište", kaže naš izvor i dodaje da je zanimljivo to što Tamara i u filmu igra trudnicu.

Tamara je nedavno rekla da je aktivna i u devetom mesecu:

"Sve vreme trudnoće sam bila veoma aktivna, a donedavno sam igrala predstave. Verovatno se zbog toga nisam mnogo ugojila. Ali smatram da je važnu ulogu odigrala i genetika. Sve je spremo za bebin dolazak!"

Podsetimo, kada su saznali da je Tamara trudna, Petar je predložio da se venčaju pre dolaska bebe. Građanski brak sklopili su u avgustu.