Zbog potrebe za potpuno sterilnim uslovima kako bi se sprečili eventualni virusi i zaraze, bolnica je donela odluku da su sve posete na odeljenju na kojem Slavica leži strogo zabranjene pa tako njen Vlada još nije uspeo da je vidi, otkrio je izvor blizak pevačici.

Ona će u bolnici ostati minimum četiri dana jer joj je potreban oporavak.

"Slavica je trenutno dobro. Sve je prošlo u najboljem redu, ali pošto se nije porodila prirodnim putem već je išla na carski rez, ona je trenutno na izmeštenom odeljenju i mora strogo da miruje", otkriva izvor za „Blic“.

Slavica, koja se porodila u četvrtak, ubrzo potom se oglasila putem Instagram profila gde je uz fotografiju roze ruže napisala i status kojim je dala do znanja da je sa njom i bebom sve u redu.

Nastavak teskta možete da pročitate na sledećoj strani...

PageBreakIpak, nije otkrivala nijedan drugi detalj.

"Iako bi volela da uzme bebu i istog trenutka sa njom ode kući gde je čeka njen Vlada, ona sada mora da se odmori. Nije ni sama svesna toga, jer je i dalje drži adrenalin, a inače je po prirodi takva da retko kuka, retko se žali generalno, a pored toga bila i jedna od zahvalnijih trudnica. Nije bila zahtevna i Vladi je sa njom stvarno bilo lako, iako je sve vreme bio uz nju", kaže izvor.

Kako se Slavica i njen verenik, bivši golman Vlada Avramov, u javnosti nikada ne pojavljuju zajedno, ranije se spekulisalo o tome da su i uprkos prinovi koja je tada bila na putu rešili da se rastanu.

"Vlada je uz nju sve vreme. Odvajao se jedino kada je imao obaveze zbog kojih je možda morao da otputuje. On joj je ogromna podrška i oboje su presrećni zbog ćerkice", završava izvor blizak paru. Istina je, međutim, sasvim drugačija.