Kako izgleda početak dana u porodici Đoković? Odgovor na ovo pitanje dali su nam Jelena i Novak koji su zabeležili delić porodične atmosfere ovog jutra i podelili ga sa svojim prijateljima i fanovima na Fejsbuku. Video je za samo sat vremena pregledalo više od 300 hiljada ljudi i prokomentarisalo skoro 400 fanova.

Mali Stefan, koji je u petak proslavio drugi rođendan, jutros je doručkovao palačinke. I to ne bilo kakve palačinke, već zdravu verziju ove deci omiljene poslastice. Na sve to, ovaj divni doručak pripremio mu je njegov tata.

"Pozdrav društvo. Pripremam palačinke bez glutena, šećera i mlečnih proizvoda. Prilično su zdrave. Palačinke su za Stefana. On ima dve godine i voli "činke". Mama i tata su u kuhinji i eto šta rade ujutru", izjavio je Novak u kratkom videu koji je zabeležila srećna supruga i mama Jelena.

Daddy in action ;) #familytime Jutro u porodici Đoković

Posted by Novak Djokovic on Monday, October 24, 2016

Pored toga što uživa u pripremi obroka za svoje najmilije, Nole u jutarnjim satima voli i da džogira kraj mora, što je takođe podelio sa svojim fanovima na Instagramu.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.