Za Jelenu i Novaka Đokovića danas je poseban dan - mali Stefan proslavlja drugi rođendan! Ponosni roditelji veoma su uzbuđeni, a u njihovom domu u Monte Karlu u toku su završne pripreme za ovo veliko slavlje. Kako navodi izvor blizak ovom poznatom paru, rođendan će biti proslavljen isključivo u krugu porodice.

"Stefan je još mali i ne ide u vrtić pa nema mnogo drugara. On će na svoj najsrećniji dan biti okružen ljubavlju svojih roditelja, baka i deka, stričeva, tetke. Neće biti nekog centralnog događaja koji će obeležiti taj dan. Oni će biti kod kuće, a na ručak će otići u "Ekvitu", restoran koji su tokom godine otvorili u Monte Karlu. Neće ići u igraonicu, neće biti ničega senzacionalnog, sve će biti podređeno Stefanu", ističe pomenuti izvor za "Blic".

Zajedno sa Novakovim roditeljima i braćom, u Monako su dan ranije doputovali i Jelenini roditelji kao i sestra Marija, a šta ova vesela porodica trenutno radi, otkrila nam je upravo Jelena koja je na svom Instagram profilu objavila kratak ali presladak video koji je oduševio sve njene pratioce.

Naime, ova poznata mama i njena sestra Marija odlučile su da iznenade malog Stefana, te su uzele boje u ruke i iscrtale jedna drugoj lice.

"Setre u akciji", napisala je Jelena. "Danas je Stefanov drugi rođendan i mislile smo da bi bilo veoma zabavno da oslikamo lice, Stefan to obožava, a i mi se osećamo kao deca!"

U pripremama za rođendan intezivno je učestvovao i njegov tata Novak koji je pre nekoliko dana stigao iz Šangaja u Monte Karlo.

“Stefanov rođendan je trenutno nešto što željno iščekujem. Fokusiran sam na taj događaj sto odsto. Imam mnogo stvari koje moram da obavim van terena”, izjavio je najbolji teniser sveta pre nekoliko dana.

Inače, i prvi rođendan malog Stefana je prošao bez velike medijske pompe i u krugu najbližih jer, kako njegovi roditelji ističu, njihova želja je da on odraste okružen ljubavlju.