Vreme provedeno uz knjigu je dragoceno, razvija dečju maštu i stvara trenutke koji se zauvek pamte. I što je još važnije deca stiču naviku da čitaju uz predivno ilustrovane priče.

Kolekcija Diznijevih klasika predstavlja zbirku od trideset najpoznatijih Diznijevih priča koje su nastale prema dobro poznatim crtanim filmovima.

Svakog petka do 5. maja 2017, na kioscima širom Srbije će se naći nova knjiga iz pomenute edicije.

Ovog petka male čitaoce očekuje knjiga "101 dalmatinac".

Pongo i njegov vlasnik Rodžer živeli su spokojnim životom, ali im je nešto nedostajalo. Pongo je razmišljao... I shvatio! I Rodžeru i njemu bilo bi još lepše kad bi imali životne saputnice! Nije ni sanjao koliko će im ta odluka doneti nevolja, ali i dirljivih porodičnih trenutaka ispunjenih srećom... I puno, puno mladunaca. Zamislite kako li izgleda kad u šetnju krene 101 dalmatinac!

Yumama i Egmont vas nagrađuju!
Prve tri čitateljke koje na mejl:redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Koja knjiga iz edicije "Diznijevi klasici" je od danas na kioscima?, dobiće na poklon po jedan primerak knjižice. Vreme je da čarolija počne!

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd) 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.