Svi odevni komadi koje najmlađi članovi britanske kraljevske porodice obuku u važnim prilikama odmah postanu hit. Isto se dogodilo i s plavim kardiganom brenda Amaia Kids koji je princ Džordž nosio kada je s tatom Vilijamom išao u bolnicu da upoznati svoju tek rođenu sestricu, princezu Šarlot.

Vuneni kardigan pod nazivom ‘Sous Marin’ prodavao se po ceni od 62 dolara i doslovno se rasprodao preko noći.

Pogledajte i Princ Džordž nasmejao svet: Dečak koji je premijeru Kanade rekao "ne" (VIDEO)

Kada je razlika u godinama između braće i sestara mala, određeni uniseks odevni komadi lako se mogu prebaciti i iz jednog ormara preseliti u drugi. Tom logikom vodila se i mama Kejt Midlton koja je na jednoj dečjoj zabavi svojoj devojčici obukla upravo Džordžov plavi kardigan.

Foto: Reuter/Chris Wattie; AP/Kirsty Wiggleswort

Malena princeza uspela je da zaseni svog velikog brata na zabavi održanoj u Vladinoj kući u Viktoriji, rezidenciji u kojoj je kraljevska porodica boravila tokom kanadske turneje.

Preslatkoj Šarlot se najpre nije svidela ideja da svoju plavu haljinicu dopuni kardiganom, ali mama je ipak uspela da je nagovori da se obuče, pa je medena princeza u miru nastavila da se igra.

Izvor: Zadovoljna.hr

Kada je razlika u godinama između braće i sestara mala, određeni uniseks odevni komadi lako se mogu prebaciti i iz jednog ormara preseliti u drugi. Tom logikom vodila se i mama Kejt Midlton...