Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstava za decu "Car je go!"

Prva premijera u Malom pozorištu „Duško Radović“ u novoj sezoni je predstava za decu „Car je go!“, koja će biti održana 23. septembra u 20 sati.

 Izvor: Foto: Promo

Predstava "Car je go!" namenjena je mlađem osnovno školskom uzrastu i nastala je po motivima čuvene bajke „Carevo novo odelo“ H. K. Andersena. Režiju potpisuje Milica Kralj, originalni tekst Mila Mašović-Nikolić, scenu Milica Bajić-Đurov, kostim Vesna Teodosić a muziku Janja Lončar. U predstavi igraju Miloš Samolov, Damjan Kecojević, Bojan Lazarov, Ivana Adžić, Aleksandra Anđelković, Miloš Anđelković, Jelena Ćuruvija Đurica i Nenad Radović.

U oktobru mesecu, na Dan pozorišta, premijerno će biti izvedena predstava po tekstu Dušana Radovića „Kapetan Džon Piplfoks“, u režiji i adaptaciji Milorada Milinkovića.

Do kraja 2016. očekuje nas još jedna premijera, lutkarska predstava za decu po motivima pripovetke Ive Andrića ,,Aska i vuk”, u režiji Tatjane Stanković koja obrađuje temu vršnjačkog nasilja ali i predlaže moguće načine za prevazilaženje ovog problema.

Malo pozorište će biti ovogodišnji domaćin „47. Susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije“, koji će se održati od 29. novembra do 1. decembra.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica