Manekenka Krisi Tajgen i supruga slavnog pevača Džona Njumena pre pet meseci rodila je njihovo prvo dete, ćerkicu Lunu Simon.

Poznata mama je tokom trudnoće iskreno govorila o tragovima koje ti divni meseci ostavljaju na telu, a to ne skriva ni nakon rođenja svoje ćerkice Lune.

Naime, Krisi je otkrila da je život jako zabavan sa petomesečnom ćerkom Lunom Simon, ali vraćanje tela u form nakon porođaja nije ni malo zabavno.

"Još uvek se ne osećam u potpunosti prijatno. Osećam se prijatno u odeći, ali da se skinem u bikini, ne baš." rekla je ona u intervjuu za magazin People.

"Svako slikanje koje sam do sad radila je bilo ili u jednodelnom kupaćem ili bilo čemu što ima formu za visok struk."

Krisi je takođe pokazala da ume da se našali i na svoj račun objavljivajući tvitove: "Krajnje je vreme da prestanem da jedem pastu dva puta dnevno i da se neprestano isčuđavam što ne mogu da skinem par kilograma viška."

Pročitajte i... Krisi Tajgen oduševila mame: Ovo su moji "potočići" na butinama (FOTO)

Nedavno je takođe izjavila za novinare da ne želi da se žuri da smrša s obzirom na to da se njene nove obline dopadaju njenom mužu Džonu Ledžendu.

Njen savet za buduće roditelje: "Upamtite da će se svaki put isprečiti neka obaveza kada pomislite da je sve idealno i da se ništa ne može zakomplikovati."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.