Anđelina Džoli je u martu 2002. godine usvojila sedmomesečnog Medoksa iz doma za nezbrinutu decu u Kambodži, a tri godine kasnije, i devojčicu Zaharu, piše Story.rs.

Nakon što je započela ljubav s Bredom Pitom, i glumac je postao roditelj ovih mališana. Zatim je Anđelina 2006. donela na svet njeno i Pitovo prvo biološko dete - Šajlo, a već sledeće godine je par usvojio dečaka Paksa. Dve godine kasnije, Anđelina i Bred su dobili blizance Noksa i Vivijen.

VIŠE O... Razvodi se jedan od najslavnijih parova: Kraj ljubavi Anđeline Džoli i Breda Pita

Tako su Anđelina i Bred za 11 godina ljubavi postali roditelji šestoro dece, a svetski mediji javljaju da je način vaspitavanja ovih mališana još jedan od razloga za rastanak najpopularnijeg para na svetu!

Kako prenosi Dejli mejl, Anđelina je veoma popustljiva, dok je Bred veoma strog roditelj.

"Sva deca, osim Medoksa, mogu da budu prava noćna mora. On je veoma, veoma sladak i fin", rekao je izvor blizak porodici Džoli-Pit. "Endži veruje da je sve što njena deca kažu istina. U njenim očima, oni su nepogrešivi i sve što kažu je apsolutna istina."

Najveći problem javio se u odnosu Anđelininih i Bredovih mališana s osobljem njihovog doma.

"Jedanaestogodišnjakinja (Zahara) jeste ta koja sve podstiče", navodi dalje izvor. "Jedan član tima je jednom slučajno pogodio Vivijen peškirom, zbog čega se ona saplela. Zahara ju je ubedila da kaže Endži da je u tom trenutku jela biskvit i gotovo se ugušila."

Štaviše, izvori bliski Džolijevoj kažu i da je dadilja koju je Anđelina nedavno otpustila dobila otkaz upravo zbog dece.

"Klinci su rekli Endži da je ona zaljubljena u Breda i tu je bio kraj", kaže izvor.

Kako prenosi magazin People, par se često svađao zbog načina na koji vaspitavaju decu. Bred se uvek fokusirao na pravila i njihovo poštovanje, dok je Anđelina bila veoma liberalan roditelj. Zbog toga je on neretko vikao na mališane, što je Džolijevoj izuzetno smetalo.

Izvor: Story.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.