Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Yumama vas vodi u bioskop: Uživajte u novom crtaću "Ko se boji vuka još"

Deca svih generacija znaju ovu pesmicu...ali konačno je došlo vreme da se ona nađe i na velikom ekranu. Osvojte karte za ovaj genijalan crtani film!

  Izvor: Foto: Promo

Producenti filmova "Snežna kraljica" donose divnu priču o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i ovaca.

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život biva uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini.

U skladu s tradicijom, stari vođa Magra najavi da se njegov budući naslednik mora dokazati tako što će pobediti svoga suparnika. Kada snažni Rager istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Sivi, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Bianke, Sivi odlazi u šumu gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje "transmutacijski napitak". Sivi popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u… Ovna!

U filmu "Ko se boji vuka još", koji se trenutno nalazi u domaćim bioskopima, prepoznaćete glasove naših glumaca: Marka Markovića, Milana Pajića, Ive Stefanović, Dušice Novaković, Tomaša Sarića...

Deca svih generacija znaju ovu pesmicu...ali konačno je došlo vreme da se ona nađe i na velikom ekranu. Osvojte karte za ovaj genijalan crtani film!
Izvor: YouTube

Yumama vam poklanja karte!

Prvih pet čitateljki koje na i-mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: U koju životinju se pretvara vuk Sivi?, osvojiće po dve karte za projekciju pomenutog filma u subotu, u 14.55, u bioskopu Cineplexx u Ušću.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti obavešteni putem i-mejla. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica