Producenti filmova "Snežna kraljica" donose divnu priču o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i ovaca.

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život biva uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini.

U skladu s tradicijom, stari vođa Magra najavi da se njegov budući naslednik mora dokazati tako što će pobediti svoga suparnika. Kada snažni Rager istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Sivi, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Bianke, Sivi odlazi u šumu gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje "transmutacijski napitak". Sivi popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u… Ovna!

U filmu "Ko se boji vuka još", koji se trenutno nalazi u domaćim bioskopima, prepoznaćete glasove naših glumaca: Marka Markovića, Milana Pajića, Ive Stefanović, Dušice Novaković, Tomaša Sarića...

Yumama vam poklanja karte!

Prvih pet čitateljki koje na i-mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: U koju životinju se pretvara vuk Sivi?, osvojiće po dve karte za projekciju pomenutog filma u subotu, u 14.55, u bioskopu Cineplexx u Ušću.

Zajedno sa odgovorom pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Napomena: Dobitnici će biti obavešteni putem i-mejla. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.