Natali Portman glavna je zvezda 73. venecijanskog filmskog festivala, a glumica je na ovom događaju pop prvi put pokazala zaobljeni stomačić čime je otkrila da će se ponovo ostvariti u majčinskoj ulozi.

Pogledajte i Natali Portman: Žene različito reaguju na majčinstvo

Natali trenutno promoviše film "Jackie", u kojem tumači gčavnu ulogu, a juče se na crvenom tepihu pojavila u glamuroznoj haljini crno bele boje kojom je vešto sakrila stomak.

Ipak, Natali je pre nekoliko dana prvi put snimljena u izdanju u kom se jasno vidi da je u blagoslovenom stanju, što je ekskluzivno zabeležio Kurirov reporter.

Foto: Marina Lopičić

Portmanova se pojavila u uksoj haljni koja je u prvi plan istakla njen zaobljeni sotmačić, a fotoreporterima je sa zadovoljstvom pozirala u svečanoj toaleti koja joj je savršeno pristajala.

Foto: Marina Lopičić

Dobitnica Oskara očekuje drugo dete sa suprugom Bendžaminom Milepiedom, za kog se udala 2012. godine. Par je 2011. godine dobio sina.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama