Popularna pevačica iščekuje najradosniji dan dok odmara sa suprugom u Grčkoj, a pripreme za bebu su polako počele. Naime, Seka je angažovala arhitektu i objasnila mu kakvu sobu želi, a on je svakodnevno obaveštava i šalje fotografije trenutnih radova, piše Kurir.

"Pevačica je nedavno iz Grčke telefonom pozvala arhitektu kojeg je zadužila za uređivanje. Kada se vrati s odmora, sa njima će se uključiti u projekat i odabrati ono što joj se najviše sviđa. Ne želi da soba bude pretrpana nekim nebitnim detaljima, ali plišanih igračaka će biti na sve strane. Plan je da ta prostorija za bebu bude u produžetku njene i Veljkove spavaće sobe, tako da će dete svakako biti sa majkom", objašnjava izvor Kurira.

Pročitajte i... Seka Aleksić: Smuti za zdravu trudnoću i bebu (FOTO)

Izvor je takođe naglasio da će se folk zvezda po povratku sa odmora uputiti i u kupovinu kolica za bebu.

"Jedna su joj zapala za oko, ali ih je videla samo u katalogu, pa će ići i uživo da ih pogleda. Seka nije htela ranije da kupuje sve te stvari, ali došlo je vreme kada mora sve da obezbedi", završava izvor.


Pročitajte i... Seka Aleksić otkrila kog pola je beba koju nosi

Seka se nedavno na društvenim mrežama oprostila od publike i objasnila kako zbog odmora i trudnoće neće više nastupati, ali je naglasila da će se potruditi što pre da se vrati na scenu.

Izvor: Kurir


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.