Nakon venčanja Jovana Švonja (25) i fudbaler Lacija Filip Đorđević (28) posvetili su se uživanju u pripremama za dolazak prinove, a poznata manekenka ne krije da je zahtevna trudnica, piše Story.

"Izuzetno sam nervozna trudnica, svi u mojoj blizini moraju da mi budu podređeni jer se u suprotnom izlažu riziku da ih u glavu pogodi prvo što mi je pri ruci... Šalu na stranu, zaista sam zahtevna i svi iz mog okruženja jedva čekaju da se porodim", istakla je Jovana i dodaje da ovu trudnoću podnosi mnogo bolje nego prvu.

Pročitajte i... Ponosna mama: Jovana Švonja objavila preslatku fotografiju svoje ćerke (FOTO)

Vest o drugoj prinovi nedavno su saznali, ali ne i pol bebe jer im to, kako objašnjava manekenka, nije bitno, već im je važno samo da dete bude zdravo.

Budući da zbog Filipovog angažmana supružnici žive na relaciji Srbija–Italija, Jovana se prošlog puta porodila u Italiji i njih dvoje imaju samo reči hvale za stručnost lekara i uslugu. Upravo zbog toga ona razmišlja da i drugu bebu donese na svet upravo u Rimu.

"Želja mi je da se drugo dete takođe rodi u Italiji, jer imam samo lepa iskustva u bolnici u kojoj je Noel došla na svet", objašnjava Jovana.

Pročitajte i... Buduća mama Jovana Švonja: Moj ceo svet u jednoj fotografiji (FOTO)

Osim što opremaju dom za dolazak prinove, ujedno se i svi članovi porodice prilagođavaju skorašnjem dolasku bebe.

"Filip je, naravno, kao i svaki drugi budući otac, bio presrećan kada je čuo novosti. Takođe, Noel polako pripremamo na društvo, ali još je previše mala da bi shvatila da će postati sestra", kaže manekenka.

Izvor: Story


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.