Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko broje sitno do trenutka kada će poželeti dobrodošlicu na svet svom prvom detetu.

Seka je inače nedavno odlučila da se oprosti sa svojim fanovima na neko vreme i ode na trudničko odsustvo, a vreme u iščekivanju prvih dana majčinstva ne može lepše da joj prolazi.

Pogledajte i Neobična uspomena na trudnoću: Evo kako će se Seka Aleksić zauvek sećati trudničkih dana (FOTO)

Naime, Seka je objavila predivnu fotografiju kojom je raznežila svoje fanove, a na kojoj se vidi kako uživa sa suprugom Veljkom koji joj u svemu ugađa.

Poznati par izgleda zaljubljenije nego ikad, a da je njihova ljubav sve jača potvrđuje i poruka koju je Seka napisala uz fotografiju.

"Muž i žena treba da budu kao ruke i oči. Kad ruka boli - oči plaču. A kada oči plaču - ruke brišu suze", citirala je Seka Svetog Jovana Zlatoustog.

U rekordnom vremenu fotografiju je lajkovalo više hiljada ljudi, a mnogi su priznali da je ih je popularna trudnica ganula...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.