Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznata mama iznenadila javnost: Naša deca će misliti da smo siromašni (FOTO)

Holivudski glumica Mila Kunis, koja sa kolegom Eštonom Kučerom očekuje svoje drugo dete, otkriva da će svoje mališane vaspitavati tako da cene težak rad i novac.

 Izvor: Foto: Beta/Paul A Habert

Slavna glumica Mila Kunis nedavno je pričala roditeljstvu i rekla da ona i njen suprug Ešton Kučer planiraju da podižu decu koja cene težak rad i vrednost novca.

"Tema o kojoj smo razgovarali pre nego što smo uopšte dobili prvo dete je bila 'Kako podigneš dete a da ono ne bude kreten", rekla je ova tridesetdvogodišnja glumica.

"Odrasla sam siromašna. I moj muž je," ispričala je Mila, opisujući obroke poput "kečap supe" koje je jela tokom odrastanja.

Pogledajte i Mila Kunis o dojenju u javnosti: Ako vam je neprijatno, nemojte da gledate!

Glumica, koja je rođena u Sovjetskom savezu, se preselila u Los Anđeles u osnovnoj školi, a sebe i Eštona je opisala kao "ljude koji su sami sve stekli."

"Uvek smo znali koliko je svaki dolar vredan. Ništa nam nije dato."

A photo posted by Mila Kunis (@kunismilax) on Jun 8, 2016 at 11:48am PDT

Mila je trenutno po drugi put trudna, a rekla je da ona i Ešton planiraju Vajat Izabel i njenog brata/sestru da podižu tako da znaju da moraju naporno da rade.

"Treba ih naučiti to kad su veoma mali, 'Mama i tata možda imaju para, ali ti si siromašna,'" našalila se mila. "Ti si siromašna. Ti nemaš ništa. Mama i tata imaju bankovni račun."

Pogledajte i Mila Kunis i Ešton Kučer: Naša ćerka je pravi đavo! (FOTO)

Ovakav pristup novcu ne bi trebalo da bude iznenađenje bilo kome, s obziorm na to da je ona nedavno ispričala kako je venčane burme kupila za svega par stotina dolara na Etsiju. 

Prstenje je napravila "jedna stara žena iz srednje Amerike koja nije imala pojam šta je uradila i za koga," rekla je mila voditelju emisije.


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica