Holivudska glumica Dženifer Garner (44) nedavno je izašla na večeru sa prijateljima i očigledno se sjajno provela jer su nakon izlaska iz restorana još stajali ispred veselo čavrljajući.

Lepa glumica je bila sjajno raspoložena, pa je čak odgovarala na pitanja paparaca, sve dok je nisu pitali da li očekuje četvrto dete sa otuđenim suprugom Benom.

"Pazi ti to", pokušala je opušteno i zagonetno da odgovori Dženifer, ali je bilo primetno da je bila iznervirana tim pitanjem.

Pogledajte i Dženifer Garner o roditeljstvu: U početku bude grozno, ali se brzo naviknete

To je potvrdila i činjenica da je ubrzo posle toga glumica odšetala do svog automobila i zaputila se kući.

Pitanje je došlo posle spekulacija da je Dženifer trudna kada su je uslikali u cvetnoj haljini pre nekoliko dana, a izgledalo je kao da ima stomačić. Naravno, moguće je da je glumica samo obilnije jela ili da je vetar podigao haljinu.

Iako se nije pomirila sa suprugom i malo je verovatno da je trudna, novinari su bili znatiželjni, pa su je pitali. Iz nekog razloga, to joj je pokvarilo raspoloženje i naglo završilo zabavno veče.

Postoje neki izvori koji tvrde da su se Ben i Dženifer pomirili, kao i da planiraju novi medeni mesec. Prošlog meseca je bilo godinu dana od rastave popularnog para posle deset godina braka i troje dece.

Šta vi mislite, da li je pomirenje na pomolu?

Izvor: Daily Mail, Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.