"Dodir ljubavi za mamu i bebu" naziv je besplatne radionice koja će se 29. jula od 19.30h održati u Kengur resort-u koji se nalazi u zemunskom naselju Altina. 


VIŠE O... Relaksacija u trudnoći: šetnja, masaža, plutanje...

Ovoj radionici mogu da prisustvuju trudnice i njihovi partneri koje će Peđa Filipović, wellness ambasador i čuveni terapeut, provesti kroz čaroban svet dodira i dati im dragocene smernice o tome kako se tokom trudnoće može na najlepši mogući način pomoći budućoj mami, ali i bebi.

“Voleo bih da dodir pun ljubavi što više živi kroz porodicu i bude poput njenog jezgra”, kaže Peđa Filipović. 


Pročitajte i... Masaža beba - dodir majke kao dokaz ljubavi

“Masaža trudnica koju izvodi njen partner predstavlja i sinergiju energija koja vodi ka energetskom balansu. Apsolutno je istina da taj dodir i beba oseća. Tate treba da daruju mami i bebi taj dodir pun ljubavi koji će energetski ostaviti najlepši zapis na telu. Reč je o nežnim, suptilnim pokretima koji ako se pravilno rade mogu izuzetno da prijaju, kako mami, tako i bebici u stomaku, a pri tom ih ni na koji način ne mogu ugroziti. Trudnicama veoma prija masaža ramena, vrata, stopala, leđa... Na svom predavanju 29. jula ću se truditi da naučim njihove partnere kako sve to mogu na pravilan način da im pruže, ali i da ukažem na to da je veoma važno i koja ulja će koristiti. Ona treba da budu isključivo prirodna, bez veštačkih dodataka. To mogu biti arganovo, ulje kokosa, jojobe, maslinovo ulje...


Pročitajte i... Saveti za trudnice: 5 načina da budućeg tatu "povežete" sa bebom

“Muškarac pre svega treba da bezgranično i bezrezervno voli svoju ženu”, podseća Peđa Filipović. “U okviru psihofizičke pripreme trudnica ovo je jedan od načina na koji se žene opuštaju na svim poljima. Dodir, osluškivanje u porodici, poljupci čine esenciju ljubavi... To je kao kad se korenje ispreplete u zemlji. Onda će i beba biti srećnija na energetskom nivou, čim se rodi. Ako je partner sprečen da dođe sa suprugom na ovu radionicu, umesto njega mogu prisustvovati oni za koje je trudnica vezana (mama, tetka, sestra, brat...), neko ko je istinski voli i ko na ovaj način želi da doprinese bebi i zdravoj trudnoći.”

Pročitajte i... Praktični saveti za trudnice: Rešite se otečenih stopala


Radionicu “Dodir ljubavi za mamu i bebu” organizuje BG online u saradnji sa Wellness akademijom Peđe Filipovića i Kengur resortom. 

Prijave za radionicu na mail: psiholoskapodrska011@gmail.com.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.