Pevačica Jelena Lalović (43) poznatija i pod umetničkim imenom Jellena, 4. jula intimnom proslavom obeležila je prvi rođendan sina Stefana. S obzirom na to da je period godišnjih odmora, ona i njen suprug Komlen (33) odlučili su da organizuju slavlje za najbliži krug ljudi u jednom restoranu na reci. Čestitke su pristizale sa svih strana, a njihov prvenac najviše se obradovao brojnim poklonima koje je dobio od porodice. Ovaj period za Laloviće protekao je u znaku trostrukog slavlja. Naime, nakon što su Jelena i Komlen 14. juna obeležili dve godine bračnog života, a zatim i prvi rođendan sina, na jesen će imati još jedan povod za veselje jer će, kako pevačica otkriva, u septembru upriličiti krštenje svog naslednika Stefana pa će ovo biti još jedna prilika da se porodica ponovo nađe na okupu u slavljeničkoj atmosferi.

Pogledajte i Jelena Lalović: Suprug mi je saopštio da sam u drugom stanju

"Rođendan smo proslavili porodično, na splavu kod naših drugara, a u septembru kada budemo upriličili Stefanovo krštenje, organizovaćemo slavlje i za kolege i prijatelje. Sada su svi bili na moru ili odmoru i veoma sam se iznenadila kada su mi mnogi od njih čestitali Stefanov rođendan jer sam mislila da će zaboraviti, ali verovatno nisu zbog toga što je 4. jula Dan nezavisnosti SAD-a", kroz osmeh kaže Jelena.

Foto: Story/Privatna arhiva

Ono što je mališana obradovalo svakako je bila prelepa torta iz poslastičarnice Džo, ali i brojni pokloni koje će uskoro moći da iskoristi.

Pogledajte i Jelena Lalović: Majčinstvo mi je dalo neverovatnu snagu (FOTO)

"Dobio je čamac, gumeni bazenčić, lopte, autiće, a od bake i sandalice za plažu, pošto ćemo krajem avgusta otići na more. Stefan bi uskoro trebalo da prohoda, pa smo dobili i poklone koji će mu pomoći u tome", objašnjava pevačica.

Foto: Story/Privatna arhiva

Inače, nakon rođenja sina, Jelena se ponovo posvetila pevačkoj karijeri, pa je tako nedavno promovisala duet Uz tebe mogu sve, koji je snimila sa kolegom Marjanom Mladenovićem. Uz to, ona se bavi i edukacijom mlađih pevača u novom šou-programu Maldivi.

Izvor: Story

Piše: Maja Jovanović

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.