Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opušteno nedeljno popodne: Anđelina Džoli sa decom na pijaci (FOTO)

Holivudska diva Anđelina Džoli prošlog vikenda uživala je u opuštenoj šetnji i kupovini sa decom - i to na pijaci.

 Izvor: Foto: Profimedia

Teško je i zamisliti život u tolikom luksuzu u kakvom uživaju velike holivudske zvezde. Svako od nas se bar jednom zapitao kako izgleda njihova svakodnevica, šta jedu, sa kime se druže, gde šetaju... A kako bi zadovoljili znatiželju ljudi, paparaci ih čekaju na svakom koraku, kako bi ih "uhvatili" u nekom dnevnom izdanju.

Povezane vesti

I tako, odjednom, bez ikakve pompe i skrivanja, jedna od najvećih glumačkih zvezda pojavi se na pijaci i sruši sve iluzije o nedodirljivosti i lažnom glamuru.

Ovog vikenda, prelepa Anđelina Džoli, sa svojom decom Šajlo, Vivijen i Nokosm, bila je na Rose Bowl Flea Market, lokalnoj pijaci u Pasadeni, u Kaliforniji.

Poznata mama opušteno je sa klincima šetala od tezge do tezge, jela perece i grickalice i pila koka-kolu, razgledala pletene džempere i poklone, verovatno za nadolazeće praznike. Deca su, prirodno, zastala pored svake tezge sa igračkama koje su oduševljeno razgledali.

Povezane vesti

Možda zbog šešira i naočara, ili zbog toga što ni ona ni deca nisu nosili nikakve brendirane stvari, većina prolaznika nije ni primetila da pored njih šeta jedna od najpopularnijih svetskih glumica.

Najnovije

Vesti

Porodica