Teško je i zamisliti život u tolikom luksuzu u kakvom uživaju velike holivudske zvezde. Svako od nas se bar jednom zapitao kako izgleda njihova svakodnevica, šta jedu, sa kime se druže, gde šetaju... A kako bi zadovoljili znatiželju ljudi, paparaci ih čekaju na svakom koraku, kako bi ih "uhvatili" u nekom dnevnom izdanju.

I tako, odjednom, bez ikakve pompe i skrivanja, jedna od najvećih glumačkih zvezda pojavi se na pijaci i sruši sve iluzije o nedodirljivosti i lažnom glamuru.

Ovog vikenda, prelepa Anđelina Džoli, sa svojom decom Šajlo, Vivijen i Nokosm, bila je na Rose Bowl Flea Market, lokalnoj pijaci u Pasadeni, u Kaliforniji.

Poznata mama opušteno je sa klincima šetala od tezge do tezge, jela perece i grickalice i pila koka-kolu, razgledala pletene džempere i poklone, verovatno za nadolazeće praznike. Deca su, prirodno, zastala pored svake tezge sa igračkama koje su oduševljeno razgledali.

Možda zbog šešira i naočara, ili zbog toga što ni ona ni deca nisu nosili nikakve brendirane stvari, većina prolaznika nije ni primetila da pored njih šeta jedna od najpopularnijih svetskih glumica.

Holivudska diva Anđelina Džoli prošlog vikenda uživala je u opuštenoj šetnji i kupovini sa decom - i to na pijaci.